Cadeau baby 1 jaar

Cadeau baby 1 jaarWanneer een baby 1 jaar wordt is het tijd voor een groot feest. Als de baby net 1 jaar is dan kan het vaak al rond komen in de kamer en wat gebrabbel uit zijn/haar mondje krijgen. Om een goed cadeau te vinden voor een baby van 1 jaar kan vrij lastig zijn.

Cadeau pasgeboren baby

Klein Diezijn levert verschillende speeltjes voor een baby van 1 jaar. Deze speeltjes zijn veilig door de baby’s te gebruiken. Wij leveren veel verschillende speeltjes, waaronder: Rammelaars, Bijtringen, Tuttels, Knuffels etc.

Populaire producten

Cadeaus baby 1 jaar

Een baby van 1 jaar kan er vaak een enorme rotzooi van maken tijdens het eten of badderen. Hiervoor heeft Klein Diezijn ook een aantal handige producten die u de ouders kunnen helpen. Wij verkopen producten tot ca. 1 jaar zoals: Badjasjes, Badcapes, Slabbetjes Spuugdoekjes etc.

Populaire producten

Cadeaus peuters en kleuters

Cadeaus peuters en kleutersPeuters en kleuters kunnen al een stuk meer dan baby’s en hier is ook ook behoefte ander speelgoed. Ook hier kan Klein Diezijn u mee helpen. Wij verkopen speelgoed voor oudere peuters en kleuters. Hier kunt u aan speelgoed denken als: Houten speelgoed, knuffels en educatief speelgoed.

Kijk voor ons volledig assortiment gerust eens rond in onze online winkel.

Alle cadeaus

Altijd gratis

feestelijk verpakt

incl. persoonlijke boodschap

Shop direct

Originele kraamcadeaus

  • Altijd Gratis feestelijk verpakt

  • Altijd Gratis wensbrief met uw persoonlijke boodschap

  • Babyveilig speelgoed

  • Vandaag voor 16u besteld, morgen in huis

    *op werkdagen **1 dag extra voor borduurwerk

  • Korting voor bedrijven die regelmatig bestellen ( vraag offerte)

  • Gratis verzending bestellingen v.a. € 79,95

Alle voordelen

Klanten vinden ons ook via:

Persoonlijk kraamkadoUniek kraamcadeauPersoonlijk kraamcadeauOriginele babycadeausBabycadeautjesLeuke babyspullenBabyshower cadeauBabycadeautjes met naambijzonder-kraamcadeauBaby shower cadeauOriginele babycadeautjesSpeelgoedwinkel ApeldoornSpeelgoedwinkel ArnhemSpeelgoedwinkel AmersfoortKind cadeauOriginele kraamcadeautjesOrigineel geboortecadeaukraam kadootjesCadeau baby 1 jaar

Spring naar toolbar