Persoonlijk kraamkado online bestellen

Persoonlijk kraamkadoIn winkels en op internet zijn vele verschillende kraamkado’s verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan veel voorkomende kado’s als kleren, knuffels en andere speeltjes. Wilt u zich onderscheiden en op bezoek met een orgineel kado? Bij Klein Diezijn kunt u nu een persoonlijk kraamkado laten maken. Een persoonlijk kraamkado is uniek en voor ouders leuk om te ontvangen. Binnen het ruime assortiment van Klein Diezijn vindt u diverse mogelijkheden om kraamkado’s met een specifieke naam te laten maken. Door uw keuze voor een persoonlijk kraamkado bent u er ook van verzekerd dat niemand anders een vergelijkbaar kado meeneemt op kraambezoek. Ga direct op zoek naar een persoonlijk kraamkado, laat de juiste naam op het kado bedrukken of borduren!

Bekijk Webshop

Persoonlijke kraamkado’s

Kraamkado laten bezorgen op ieder adres

Bent u niet in de gelegenheid om op kraambezoek te gaan bij een pasgeboren baby, maar wilt u wel een presentje toesturen? Bij Klein Diezijn heeft u de mogelijkheid om het presentje feestelijk te laten inpakken en kunt u het kraamkado laten opzorgen op het gewenste adres. Een kraamkado laten bezorgen door Klein Diezijn betekent dat u online het gewenste artikel uitzoekt, deze door ons feestelijk wordt ingepakt en snel wordt afgeleverd op een adres naar keuze. Het is zeer attent om een kraamkado te laten bezorgen en is daarnaast zeer gemakkelijk. Na het selecteren van het gewenste kado worden alle werkzaamheden uitgevoerd door onze medewerkers. Ook kunt u op ieder moment een persoonlijk kraamkado laten bezorgen. Diverse artikelen uit onze webshop kunnen worden voorzien van een naam, waardoor u een uniek kado toestuurt. Een kraamkado laten bezorgen is niet alleen een ideale oplossing op het moment dat u niet in de gelegenheid bent om de jonge ouders te bezoeken, maar ook in het geval dat u vanuit uw bedrijf één van de medewerkers een presentje wilt toesturen. Bekijk nu onze uitgebreide webshop en laat een kraamkado bezorgen op het gewenste adres.

Aanbiedingen

Meer over een persoonlijk kraamkado van Klein Diezijn

In onze webshop kunt u direct op zoek naar een kraamkado dat past bij de pasgeboren baby. U vindt hier onder meer zacht en hard speelgoed, kleertjes, rammelaars en volledig samengestelde pakketten. Heeft u vragen over één van onze hoogwaardige artikelen? Neem direct contact op met één van onze werknemers.

Alle cadeaus
Altijd gratis
feestelijk verpakt
incl. persoonlijke boodschap

Shop direct

Originele kraamcadeaus

  • Altijd Gratis feestelijk verpakt

  • Altijd Gratis wensbrief met uw persoonlijke boodschap

  • Babyveilig speelgoed

  • Vandaag voor 16u besteld, morgen in huis
    *op werkdagen **1 dag extra voor borduurwerk

  • Korting voor bedrijven die regelmatig bestellen ( vraag offerte)

  • Gratis verzending bestellingen va € 79,95

Alle voordelen

Klanten vinden ons ook via:
Leuke babycadeautjesUniek kraamcadeauPersoonlijk kraamcadeauOriginele babycadeausBabycadeautjesLeuke babyspullenBabyshower cadeaubabycadeautjes-met-naambijzonder-kraamcadeauBaby shower cadeauOriginele babycadeautjesSpeelgoedwinkel ApeldoornSpeelgoedwinkel ArnhemSpeelgoedwinkel AmersfoortKind cadeauOriginele kraamcadeautjesOrigineel geboortecadeaukraam kadootjesCadeau baby 1 jaar

Spring naar toolbar