Speelgoedwinkel Apeldoorn

Speelgoedwinkel ApeldoornZoeken naar houten speelgoed in Apeldoorn of een bijzonder kraamcadeau versturen naar je pasgeboren nichtje in Maastricht is niet makkelijk. Klein Diezijn, speelgoedwinkel in Amersfoort, maakt dat graag makkelijk voor je! We bieden namelijk een ruim assortiment van bijzondere kraamcadeaus aan die namens jou naar de baby verstuurd zullen worden!
webshop

Populaire producten

Klein Diezijn speelgoedwinkel Amersfoort

Klein Diezijn speelgoedwinkel ApeldoornOnze collectie bestaat uit trendy en kleurrijke baby cadeaus van Happy Horse, BamBam, Rice en Ocean Kid, zacht speelgoed voor baby’s van Lilliputiens en exclusieve gehaakte knuffels van Anne-Claire Petit. Ook verkopen we houten speelgoed in Apeldoorn van Boikido voor kindjes vanaf 1 jaar en ouder, een uitgebreid assortiment met trendy cadeaus met naam en handgemaakte ecologische producten bij onze speelgoedwinkel in Amersfoort.

Ons voornaamste doel is om baby’s en kinderen blij te maken met een cadeau dat zorgt voor veel speel- en draagplezier. Wil je indruk maken of je eigen kindje eens flink verwennen? Dat hoeft niet helemaal door weer en wind in de stad. Je hebt geen last van jengelende kinderen die niet willen winkelen of overal aan gaan zitten. Parkeerproblemen en parkeerkosten zijn ook verleden tijd en stad en land af zoeken naar dat ene originele cadeau hoeft ook niet. Thuis, rustig op je gemak een cadeau uitzoeken is ideaal en bij een besteding vanaf €79,95 zijn er ook geen verzendkosten. Oftewel, winkelen bij Klein Diezijn is een feest!

Aanbiedingen

Meer informatie over Klein Diezijn

Heb je vragen en/of suggesties, neem dan gerust contact met ons op!

E-mail: info@kleindiezijn.com
Telefoon: (033) – 889 01 99 of 06 – 230 475 49

Alle cadeaus

Altijd gratis

feestelijk verpakt

incl. persoonlijke boodschap

Shop direct

Originele kraamcadeaus

  • Altijd Gratis feestelijk verpakt

  • Altijd Gratis wensbrief met uw persoonlijke boodschap

  • Babyveilig speelgoed

  • Vandaag voor 16u besteld, morgen in huis

    *op werkdagen **1 dag extra voor borduurwerk

  • Korting voor bedrijven die regelmatig bestellen ( vraag offerte)

  • Gratis verzending bestellingen va € 79,95

Alle voordelen

Klanten vinden ons ook via:

Persoonlijk kraamkadoUniek kraamcadeauPersoonlijk kraamcadeauOriginele babycadeausBabycadeautjesLeuke babyspullenBabyshower cadeauBabycadeautjes met naambijzonder-kraamcadeauBaby shower cadeauOriginele babycadeautjesSpeelgoedwinkel ApeldoornSpeelgoedwinkel ArnhemSpeelgoedwinkel AmersfoortKind cadeauOriginele kraamcadeautjesOrigineel geboortecadeaukraam kadootjesCadeau baby 1 jaar

Spring naar toolbar