Speenkoord kopen

Bij Klein Diezijn kunt u gemakkelijk en snel een leuk speenkoord kopen. Herkent u dat? Uw kind is zijn speen even beu en dan zit u ermee. In uw jaszak is wellicht geen goed idee, de speen moet ten slotte wel schoon blijven. Veel ouders stoppen de speen dan snel in hun eigen mond, maar dat zorgt alleen maar voor extra bacteSpeenkoord kopenriën. Als dit u bekend voor komt dan kunt u het best een speenkoord kopen. Een speenkoord, ook wel fopspeenketting genoemd, kan u veel gemak opleveren. Belangrijker nog, het zorgt ervoor dat de speen van uw kind een stuk schoner blijft. Wilt u een speenkoord kopen en bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Bekijk dan onze webshop.

Bekijk speenkoorden

 

Leuk speenkoord bestellen?

U kunt in onze webshop natuurlijk gemakkelijk een speenkoord bestellen. Dat kan gemakkelijk en snel met bijvoorbeeld iDeal. Klein Diezijn biedt uw bestelling vervolgens altijd binnen 2 werkdagen aan bij PostNL, die doorgaans de dag daarop aan huis bezorgen (mits het bezorgadres een Nederlands adres is uiteraard). Voor bestellingen vanaf €79,95 worden bovendien geen verzendkosten in rekening gebracht. Woont u in het buitenland? Ook dat is geen probleem. Neem dan van tevoren wel even contact met ons op, omdat de tarieven voor bezorging in het buitenland erg kunnen fluctueren.

Origineel kraamcadeau met naam

Naast een speenkoord kopen kunt u bij Klein Diezijn ook terecht voor diverse andere leuke en originele cadeautjes. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een kraamcadeau met naam. Onder andere badcapes, schorten en badeendjes kunnen wij speciaal voor u bedrukken. Op die manier heeft u altijd een origineel kraamcadeau. Ook wanneer wij het product speciaal voor u bedrukken is de levertijd binnen 3 werkdagen. Niet tevreden? Dan kunt u uw product binnen 7 dagen retourneren bij Klein Diezijn. Geef dan wel van tevoren even bij ons aan dat u het product wilt retourneren. Benieuwd naar onze kraamcadeaus met naam? Bekijk onze originele babycadeaus.

 

Klanten vinden ons ook via:
Leuke babycadeautjesUniek kraamcadeauPersoonlijk kraamcadeauOriginele babycadeausBabycadeautjesLeuke babyspullenBabyshower cadeauKnuffel verlorenbijzonder-kraamcadeauBaby shower cadeauOriginele babycadeautjesSpeelgoedwinkel ApeldoornSpeelgoedwinkel ArnhemSpeelgoedwinkel AmersfoortKind cadeauOriginele kraamcadeautjesOrigineel geboortecadeaukraam kadootjesCadeau baby 1 jaarOrigineel babycadeau

Spring naar toolbar