Onze klantenservice

Hier vindt u informatie over het bestellen, de levering en het retourneren van kraamcadeaus en babyartikelen door Klein Diezijn.

Bestellen van kraamcadeaus en babyartikelen

U kunt artikelen bestellen door ze in de winkelwagen te plaatsen. U kunt de bestelling wijzigen door het hokje ‘verwijderen’ aan te klikken of het aantal te wijzigen.

Het is mogelijk om op diverse manieren artikelen te vinden: via de categorieën, maar ook door te zoeken op prijs, trefwoord of merknaam. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag.

Levertijd en bezorging van kraamcadeaus

Het kraamcadeau of babycadeau wordt binnen 2 werkdagen (48 uur) bij PostNL ter bezorging aangeboden. PostNL bezorgt in de regel de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is. Bij ‘niet thuis’ wordt er door PostNL in de brievenbus een bericht achtergelaten met nadere informatie. Voor het niet tijdig bezorgen door PostNL kan Klein Diezijn niet aansprakelijk worden gesteld.

De verzendkosten zijn conform de geldende tarieven van PostNL en worden bij het afrekenen aangegeven.
Voor bestellingen vanaf € 79,95 (voor verzending binnen Nederland!!) worden géén verzendkosten berekend (dus GRATIS).

Klein Diezijn kan ook pakketten naar het buitenland versturen.
Neem hiervoor vóóraf contact met ons op voor de tarieven, want deze kunnen erg variëren.
Het verzenden van uw bestelling naar het buitenland geschiedt op eigen risico. Klein Diezijn kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor zendingen die in het buitenland zijn zoekgeraakt, tenzij u heeft gekozen voor ‘verzekerd vervoer’. Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk ter bezorging aangeboden. Klein Diezijn zal u hiervan op de hoogte houden.

Verpakking van kraamcadeaus

Alle cadeaus die u bij Klein Diezijn bestelt, worden voorzien van een leuke cadeauverpakking. Deze service is uiteraard gratis. Indien een cadeaupakket is uitgekozen of samengesteld, dan pakken wij alle cadeaus los in en pakken tevens het hele pakket in. Dat maakt het uitpakken extra spannend.

Retourneren kraamcadeau of babycadeau

Als u een product, om welke reden dan ook, niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen zeven (7) werkdagen na aflevering aan Klein Diezijn te retourneren. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt aan Klein Diezijn en worden slechts geaccepteerd indien voorzien van een door Klein Diezijn afgegeven retournummer.

Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is. Hierbij geldt tevens dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Vergeet niet uw bank- of girorekeningnummer te vermelden! Klein Diezijn vergoedt in geen geval de verzendkosten. Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd.

Wilt u meer weten over onze leveringsvoorwaarden, neem dan contact op.

 

Algemene voorwaarden Privacy Policy Leveringsvoorwaarden

 

 

 

Spring naar toolbar